Wil je wat schrijven over jouw ervaring met mij en/of de therapie? Dat kan. Stuur een stukje van max. 15 regels naar info@homeostase.info.

Ervaringen van cliënten

“Betrokken”

Angela D.

Carla is een zeer betrokken therapeut, die altijd wel een luisterend oor voor je heeft.
Ze is een geweldige steun in moeilijke tijden.
Ik heb de afgelopen jaar veel aan het contact met haar gehad.
Carla bedankt voor wat je doet en voor wie je bent!
Liefs Angela. D

“Verlost”
Hypnotherapie wat mot ik met

Bennie O.

Dat waren mij gedachten toen mijn vrouw begin februari 2016 thuis kwam van de huisarts en mij de folder gaf van Homeostase praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie. Nu juni 2016 weet ik wel beter. Ik zal ik iedereen die PDS heeft deze therapie aanraden.
Begin 2011 werd ik door mijn huisarts door gestuurd naar de mdl arts. Na een paar onderzoekjes was het probleem al snel bekend; PDS en je moet er maar leren leven.
Ik heb nog een paar jaar aan geklungeld tot januari 2015. Via internet kwam ik bij het fodmap dieet terecht. Een hele opgave met als resultaat geen tarwe meer eten en nog een aantal producten die ik beter kon laten staan. Dat gaat wel maar is ook niet de oplossing en medicijnen slikken doe ik al helemaal niet.
Het was inmiddels februari 2016 en de folder lag al een paar dagen op tafel. Onder het motto niet geschoten altijd mis heb ik het nummer gebeld dat erop stond om toch nog meer informatie te krijgen over de hypnotherapie. Na een paar dagen bedenktijd heb ik een afspraak gemaakt bij Carla van Meurs.
Het eerste gesprek was gelijk al interessant en duidelijk over hoe de therapie werkt en wat er van je verwacht wordt en dat het geen hypnose is zoals je op de tv wel eens ziet.
Je wordt tijdens de sessies echt aan het werk gezet. Er wordt goed doorgevraagd over je problemen, vooral toe ik het woord stress liet vallen: waar heb jij stress van. Zeer onregelmatig leven door ploegendienst (vanaf mijn 17 jaar ben nu 55jaar ) slecht en te weinig slapen, onregelmatig eten en ga zo maar door.
Ik moest mij zelf een cijfer geven hoe ik mij nu voelde en waar ik naar toe wilde ( van een 3 naar een 8 dacht ik). Er worden een aantal beeldverhalen verteld terwijl ik in hypnose was. Deze worden ook opgenomen en later naar je toe gestuurd om ze thuis weer af te kunnen luisteren.
Toen ik voor de eerste keer in de stoel lag en ik later uit hypnose kwam voelde ik mij als herboren, een gevoel wat bijna niet te beschrijven is. De sessies werden afgewisseld met praten en de volgende keer weer een opname voor thuis.
Ik heb nog een terugval gehad. Dat kwam doordat ik dacht dat het niet meer nodig was om nog regelmatig naar de teksten te luisteren ofwel te weinig ontspanning. Ik verviel weer in het oude levenspatroon.
Het is nu 14.06.2016 ik heb 8 sessies gehad en voel mij als herboren ik kan zeggen dat ik van mijn PDS verlost ben. Daar wil ik Carla voor bedanken en ik zal er zelf ook aan moeten blijven werken door vooral positief te denken en geen energie te verspillen aan onzinnige gedachten.

“Aanrader”

Scholiere

Voor dat ik met Carla in aanraking kwam was ik al 7 maanden aan het dokteren bij verschillende Ziekenhuizen. Ik ben 14 jaar en had heel erg last van mijn enkel en ze konden niet vinden wat het was. Zelfs op röntgenfoto's en verschillende scans was niks te zien. Er zat niks anders op dan een opname bij revalidatie kliniek Klimmendaal.
Tijdens het wachten op de intake van Klimmendaal zijn mijn ouders verder gaan zoeken naar een oplossing voor mijn enkel. En zijn zo bij Carla terecht gekomen.
Toen ik Carla leerde kennen bij het intake gesprek twijfelde ik nog een beetje of het mij wel echt zou helpen. Maar na een paar afspraken met Carla kreeg ik er een steeds beter gevoel over en ook dat ze mij echt zou kunnen helpen om van mijn pijn af te komen, uiteindelijk is dit ook in 7 sessies gelukt!
Ook vond ik het heel fijn om met Carla te praten, de behandelingen vond ik erg prettig. Ik zou iedereen die ongeveer de zelfde klachten heeft Carla zeker aanraden!

“Op mijn gemak”

Anoniem

De eerste keer dat ik kwam, wist ik niet wat ik ervan moest verwachten, was nog nooit eerder bij een psycholoog of hypnotherapeut geweest, maar ik voelde mij al heel snel op mijn gemak bij Carla.
Voor mijn probleem was ik hier op de juiste plek, er werd naar mij geluisterd en elk gesprek was een stap in de goede richting.
Ik ben positief over Carla, ze is professioneel en begrijpend; ik had een klik met haar!

“Weer lekker in mijn vel”

Marleen B.

Ik ben via via bij Carla terechtgekomen! Ik zat al geruime tijd niet lekker in mijn vel wat zijn doorslag had op mijn priveleven. Ik heb altijd gedacht dat dat kwam door het overlijden van mijn broertje toen ik dertien was. Uiteindelijk heeft Carla mij de inzichten gegeven dat de oorzaak ergens anders ligt. Ik voelde mij erg prettig bij Carla en kon me volledig laten gaan bij haar! Ik kan nu goed met de situatie uit de voeten en ben weer een persoon die een eigen leven leidt en niet zoals andere mensen dat van mij verwachten maar lekker mezelf zijn!