Echtscheiding

Op het moment dat je het “ja-woord” aan je partner geeft ga je er van uit dat je voor de rest van je leven met je partner samen zult leven. Je maakt gezamenlijke herinneringen, wellicht komen er kinderen en samen sta je voor goede en slechte tijden.
Op het moment dat je een echtscheidings­procedure in gaat, komt aan dit alles een einde. Dat is veelal een pijnlijke zaak. Uw verwachtingen aan het begin van het huwelijk blijken niet uit te komen.
Al dan niet vrijwillig wordt je genoodzaakt om een leven zonder je partner op te bouwen. Daarbij kunnen goede, maar zeker ook slechte herinneringen uw toekomst­perspectief kleuren of zelfs belemmeren. Er worden allerlei gevoelens geraakt die een heldere kijk op uw toekomst en perspectief kunnen vertroebelen.

Ik kan je bijstaan om in jouw situatie helderheid in gevoelens te krijgen, te controleren en om verder te kunnen gaan met jouw eigen leven, al dan niet met kinderen. Hierdoor kun je beter:

De begeleiding bestaat uit individuele sessies. Het aantal sessies is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het doel is om de echtscheiding soepeler te laten verlopen, zodat uw kinderen en uw ex-partner niet onnodig gekwetst worden.